Cygnet Producten

KIES 5 CYGNET TERMINAL PRODUCTEN EN BETAAL ER SLECHTS 4.

Ja, je leest het goed. Zo simpel is het echt. Kies 5 Cygnet producten uit ons Terminal-Tackle assortiment en betaal er slechts 4. Je ontvangt het goedkoopste product helemaal GRATIS!

Aangezien je meestal meerdere End-Tackle producten tegelijk koop, wilden we je belonen met deze hele mooie aanbieding.

Dus heb je End-Tackle nodig? Bekijk dan eens de Terminal-Tackle range van Cygnet Tackle!

Het Cygnet Terminal-Tackle assortiment voldoet aan de behoeften van elke karpervisser en bevat haken, lood, hoofdlijn, rig-componenten en rig-tools. Kortom, alles wat je nodig hebt!

De producten uit de Cygnet Terminal-Tackle range zijn gemaakt door vissers, voor vissers om je te helpen het meeste uit je visserij te halen en ervoor te zorgen dat je het juiste gereedschap hebt voor alle omstandigheden.

HET PUNT IS

Cygnet haken zijn niet alleen scherp, ze zijn vlijmscherp. We weten dat je vertrouwen nodig hebt in je  haakkeuze en de haken uit het Cygnet Terminal-Tackle assortiment zijn één van de scherpste haken die verkrijgbaar zijn, rechtstreeks uit de verpakking.

Met in totaal 11 verschillende haaktypes in maten variërend van 2 - 8 met de keuze tussen barbed of barbless, heeft het Cygnet haken assortiment iets voor elke karpervisser.

BEKIJK CYGNET HAKEN

CYGNET, EEN lICHTGEWICHT OF ZWAARGEWICHT?

Cygnet Loden zijn verkrijgbaar in 7 vormen en met gewichten variërend van 2.0oz - 10oz, je zult altijd iets vinden voor jouw behoeften, of je nu gaat voor wartellood of inlinelood.

Ons Clinga Lood heeft bijvoorbeeld een uniek grippatroon en is ontworpen voor extra grip op hellende bodems. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van de ribbels die aan beide zijden van het lood aanwezig zijn. Erg handig bij het vissen op extreme afstanden of stromende rivieren.

BEKIJK CYGNET LOOD

KUNNEN WE JE HIERMEE BINNEN HENGELEN?

Cygnet heeft alles wat je nodig hebt als het gaat om lijnen.

Met varianten van 12lb tot 25lb voor monolijn en 30lb tot 80lb voor zinkende gevlochten lijn, kun je er zeker van zijn dat je jouw droomvis niet zomaar verspeeld door lijnbreuk.

BEKIJK CYGNET LIJN

DE ONTBREKENDE LINK? NIET MEER!

Ons assortiment onderlijnmateriaal bevat zachte, semi-stijve en stijf gecoate varianten in verschillende diktes. Ontworpen met mogelijk de beste coating op de markt, zorgt Cygnet Onderlijnmateriaal ervoor dat je rig wordt gepresenteerd zoals jij dat wilt, waardoor je een voorsprong op de vis krijgt.

BEKIJK CYGNET ONDERLIJNMATERIAAL

WIJ HEBBEN DE “OPLOSSING” VOOR IEDERE VISSERIJ MET ONS PVA-ASSORTIMENT

Van tape tot string, van nuggets tot bags, ons PVA-assortiment heeft alles wat je nodig hebt.

Onze vakkundig gemaakte PVA bags zijn sterk, soepel en zijn de perfecte solid bags. Elk pakket wordt geleverd met een handige lader om het vullen van de bags een stuk gemakkelijker te maken. Bovendien zijn ze ook geur- en residuvrij!

BEKIJK CYGNET PVA PRODUCTEN

HET GAAT OM DE DETAILS

Cygnet heeft een uitgebreid assortiment rigcomponenten, ideaal voor het maken van elke rig die je nodig hebt voor elke situatie. Wartels, kralen, clips, sleeves, de lijst is bijna eindeloos!

Elk item is met zorg en precisie ontworpen om je het voordeel te geven wanneer je het het meest nodig hebt.

BEKIJK CYGNET RIG COMPONENTEN

EEN SLECHTE WERKMAN GEEFT ALTIJD DE SCHULD AAN ZIJN...

... GEREEDSCHAP

Cygnet heeft tal van tools waarmee je moeiteloos rig na rig kunt maken, keer op keer.

Van scharen tot naalden, Cygnet-gereedschappen zijn ergonomisch ontworpen met supersterke materialen om het moeilijke, gemakkelijk te maken.

BEKIJK CYGNET TOOLS

BESCHIKBAAR EIND MAART 2022

Het nieuwe Cygnet Terminal-assortiment zal vanaf medio Maart 2022 in de winkel en online te koop zijn, en onthoud dat alleen Cygnet Terminal beschikbaar is met de unieke 5voor4 (5 halen, 4 betalen) aanbieding, dus profiteer en vul je tacklebox!

VIND UW DICHTSTBIJZIJNDE CYGNET-DEALER